Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

duminică, 8 septembrie 2013

Lansare carti Michael Thompson




Salutare tuturor!
Vineri, 13 septembrie, orele 18.00 vor fi lansate doua dintre cartile lui Michael Thompson de catre Editura Herald in colaborare cu partenerii sai Otilia Mantelers si Totuldespremame.

Pentru noi, cartile lui Thompson reprezinta o veriga puternica in constructia relatiei noastre. De asemenea, mami abia asteapta si conferintele lui Michael Thompson in Romania de la sfarsitul lui septembrie (21-22 septembrie).


Iata mai jos mesajul Editurii Herald:

Dragi prieteni ai cărţilor, mămici şi tătici, anunţăm cu bucurie evenimentul de lansare a cărţilor Thompson în România! Sunteți așteptați cu drag şi în număr mare la o seară fabuloasă! 

Editura HERALD alături de partenerii săi, Otilia Mantelers şi Totul despre mame, vă invită vineri, 13 septembrie 2013, orele 18.00, în Grădina Verona Café Verona, la evenimentul de lansare a două dintre cărţile psihoterapeutului Michael Thompson:

CRESCÂNDU-L PE CAIN şi PRIETENI BUNI, DUŞMANI APRIGI

Lansarea cărţilor are loc cu o săptămână înainte de vizita lui Michael Thompson in Romania şi este o invitaţie deschisă de a vă familiariza cu cele mai importante idei ale psihoterapeutului despre viaţa socială a copiilor, dinamica relaţiilor de prietenie şi, în special, educaţia şi viaţa emoţională a băieţilor.

Considerând că acest eveniment poate fi folositor pentru prietenii/cunoscuții voștri, vă recomandăm să daţi mai departe afişul 

Aici vă puteţi invita prietenii la eveniment:https://www.facebook.com/events/572923002765545/?context=create

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu