Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

joi, 19 iulie 2012

Multumesc, doctore! ...povestea unei fotografii uimitoare

Dragii mei, mami a citit un articol foarte emotionant pe care as vrea sa-l redau mai jos integral. Este tulburator, dar mai ales ne arata ca pruncul din pantecele mamei este o mica fiinta VIE, completa si minunata!


SURSA articolului - www.adevaruldespreavort.ro; www.provita-craiova.com/brosuri.phpPhysicians For Life - Spina Bifida Surgery While in Uterohttp://www.michaelclancy.com/story.html 



"
Preotul ortodox roman Mihai Lupu din Canada a transmis cateva informatii tulburatoare privind viata intrauterina a fiintei umane.
 


Aveti in fata fotografia unui copil de 21 de saptamani, in pantecele mamei sale. Numele lui este Samuel Alexander Amas. Copilul a fost diagnosticat cu spina bifida si nu ar fi supravietuit afara din pantecele mamei. Trebuia deci operat intrauterin. Iulia Amas, mama copilului, a apelat la remarcabilul chirurg Joseph Bruner de la Centrul Medical al Universitatii Vanderbilt din Nashville-Tennesse.

Redam in continuare cuvintele fotoreporterului Michael Clancy, angajat al publicatiei USA Today, prezent si el la operatie:


„În timp ce doctorul ma intreba ce viteza de inregistrare folosesc, am surprins cu coada ochiului un tremur al uterului, dar nimeni din echipa nu provocase miscarea. Venea dinauntru. Dintr-odata, prin incizie copilul si-a scos bratul si apoi l-a retras, lasandu-si doar manuta afara. Doctorul i-a prins mana si a ridicat-o usor, iar copilul a raspuns strangand degetul acestuia. Ca si cum i-ar fi incercat taria, medicul a clatinat usor pumnul micut. Pruncul il tinea strans. Am prins momentul fantastic. S-a petrecut atat de repede, incat asistenta care statea langa mine m-a intrebat «Ce s-a intamplat?». «Copilul a-ntins mana!», am zis. «A, pai fac asta tot timpul», mi-a raspuns”.

 
Aceasta fotografie care a facut inconjurul lumii este o marturie vizuala de netagaduit a faptului ca in pantecele mamei creste un copil, nu un “glob de tesut” sau “produs al conceptiei”. Pruncul nenascut este o fiinta umana, dornic sa-si faca simtita prezenta, precum micutul Samuel, care parca ar spune: “Multumesc, Doctore!


"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu